Perverted Riddles – 31. Funniest Perverted Riddles

Perverted Riddles – Riddles are creative quiz that broaden the intellect, but perverted riddles comes with wit, sexual flame, humor and fun. This list compiles the The Funniest Perverted Riddles On The Internet.

Sometimes, during serious situations too, we all have that one pervert friend who will burst out laughing, as he/she would imagine something totally weird about any regular situation, thanks to their dirty mind always at work. They will always think of things from a dirty perspective.

We often experience that the people with a dirty mind are the best ones to hang around with. They make the situation more interesting and interactive with their crazy side.

Funniest Perverted Riddles

1. What’s a four-letter word that ends in “k” and means the same as intercourse?

Ans: Talk.

2. I come in a lot of different sizes. Sometimes, I drip a little. If you blow me, it feels really good. What am I?

Ans: Your nose.

Read Also: Good Morning Prayer Message For a Friend – Sweet Good Morning Wishes For a Friend

3. You stick your poles inside me. You tie me down to get me up. I get wet before you do. What am I?

Ans: A tent.

4. What four-letter word begins with “f” and ends with “k,” and if you can’t get it you can always just use your hands?
Ans: A fork.

5. All day long it’s in and out. I discharge loads from my shaft. Both men and women go down on me. What am I?
Ans: An elevator.

6. What is it that gets longer when you pull it. It fits snugly between breasts, and slides neatly into a hole. It can choke people when it is used incorrectly, and it works well when jerked?

ANS: Seat belt

7.When you ask me to go in, I cause some pain. I fill your holes when you ask me to do. I also ask you spit, and not swallow. What am I?

ANS: A Dentist!!

8. I start with a “p” and ends with “o-r-n,” and I’m a major player in the film industry. What am I?

Ans: Popcorn.

9. When I go in, I can cause some pain. I’ll fill your holes when you ask me to. I also ask that you spit, and not swallow. What am I?

Ans: Your dentist.

10. I assist with erections. Sometimes, giant balls hang from me. I’m known as a big swinger. What am I?

Ans: A crane.

Read Also: Sean Terry’s Net Worth – All About Sean Terry’s Net Worth

11. What gets wetter when things get steamy?

Ans: Steam boats! An integral part of the evolution of marine travel!

12. They’re powerful and fun, especially when you put your fingers in them. What are they?

Ans: Bowling balls! Hahahahahahahaha. I know what you were thinking…

13. Some people prefer being on top, others prefer being on the bottom, and it always involves a bed.

Ans: A Bunk-Bed. Dumbass.

14. What’s squishy, bouncy, and comes in pairs?

Ans: Two bunnies

15. Your finger fits right in it. You play with it when you’re bored. Once you’re married, you’re stuck with the same one forever. What is it?

Ans: A ring! Get your mind out of the gutter!

16. You play with it at night before bed. You can’t be seen fiddling with it at work. You only let very,very special people touch it. What is it?

Ans: Your smart phone! DUH.

17. What’s long and hard and has cum in it?

Ans: A cuCUMber. Haha, got you.

Read Also: Good Morning Prayer Message For a Friend – Sweet Good Morning Wishes For a Friend

18. What does every woman have that starts with a “V” and that she can use to get what she wants?

Ans: Her VOICE, you sexist asshole.

19. What goes up, lets out a load, and then goes back down?

Ans: An elevator. You’re a disgusting human being.

20. What do men keep in their pants that their partners sometimes blow?

Ans: MONEY. Your mind is basically a citizen of the gutter.

21. What’s made of rubber, handed out at some schools, and exists to prevent mistakes?

Ans: ERASERS. Safety first, kiddos!

22. People think these are better when they’re longer, but short ones can be really powerful, too, and there is totally such a thing as TOO long. What are they?

Ans: 140 characters is not enough to express how gross your imagination is.

23. What’s most useful when it’s long and hard?

Ans: A college education.

24. Arnold Schwarzenegger’s is really long. Michael J. Fox’s is really short. Mickey Mouse’s isn’t human. Madonna doesn’t have one. What is it?

Ans: A last name. Did you really think… Oh my god.

25. If you put three fingers into these holes, it’s gonna be a shocker. What am I talking about?

Ans: A Power Outlet. Because That Would Give You An Electric Shock. Dont’t do it.

26. What starts with “p” and ends with “orn” and is the hottest part of the movie industry?

Ans: Popcorn, Obviously.

27. It’s fun to do, but you hate knowing your parents do it, too. What is it?

Ans: FACEBOOK. Wow. You’re so twisted.

28. Every man has one, some are big, some are small. Blowing them feels great, but they drip if you aren’t careful. What are they?

Ans: Noses. They’re noses. Why would you even think… Ugh.

29. What gets longer when pulled, fits between breasts, slides neatly into a hole, has choked people when used improperly, and works best when jerked?

Ans: Seatbelts. Ew, man.

30. What’s white, gooey, sticky, and better to spit than to swallow?

Ans: Toothpaste. Dental hygiene is so important. You sick freak.

31. What gets wetter when things get steamy?

Ans: Steam boats! An integral part of the evolution of marine travel!

We are sure you enjoyed these set of riddles. If you have any questions or riddles to share with us then do comment in the section below.